29. syyskuuta 2015

Loistava päivä

Tänään oli tosi loistava päivä. Kävimme päivällä muskarissa ja iltapäivällä isäni tuli kylään. Vanhempani asuvat Lappeenrannassa, joten kovin usein he eivät kyläile meillä. Isäni on jollakin työpaikan kurssilla Riihimäellä ja tuli kurssin jälkeen meille. Se oli tosi kivaa. Oli hauska nähdä, kun emme ole noin kuukauteen nähneet. Huvittavaa tässä oli sinänsä se, että M on tällä hetkellä työ reissulla Lappeenrannassa, että he menivät nyt sitten vähän ristiin isäni kanssa.

Oli kyllä ihanaa, kun isäni tuli käymään, koska muuten olisimme olleet koko illan Pikku V:n kanssa kahdestaan. M on tässä lähi kuukausina ollut aika monta kertaa useamman päivän kestävillä työ reissuilla, joten seuran saaminen oli ihan parasta. Välillä kun näitä työ reissuja on M:llä ollut enemmänkin, niin kyllä se jotenkin välillä väsyttää. Välillä on aika rankkaa olla lapsen kanssa monen päivän putkia kahdestaan useana viikkona peräkkäin. Olenkin miettinyt, että respect kaikille yksinhuoltajille. Ei varmasti ole helppoa olla lapsen kanssa aina kaksin. Ei sillä, ihana Pikku V:n kanssa on olla ja touhuta, mutta kyllä se välillä vähän rankkaa on myöskin. En nyt tarkoita, että en haluaisi olla lapseni kanssa, mutta joskus lapsen kassa oleminen on väsyttävää, se vetää mehut. Ei tietenkään aina, mutta joskus, varsinkin niinä päivinä, kun esimerkiksi on useamman yön nukkunut huonosti ja lapsella on karsea kiukkupäivä. Mutta tänään Pikku V on ollut ihanan hyvällä tuulella ja yöt on nukuttu hyvin ja fiilis on korkealla, joten äidissäkin riittää vielä virtaa.

Mutta niin, oli ihana ruokailla, kahvitella ja jutustella iskän kanssa pitkästä aikaa. Kävin kaupassa hakemassa muskarin jälkeen isäni lempi karkkeja, lakuja. Ostin nyt kokeiluun niitä uusia Fazerin soft original lakuja, jotka on pakattu todella kauniiseen pussiin. Kauniin ulkokuoren lisäksi myöskään pussin sisältö ei tuottanut pettymystä, hyviä ja todella pehmeitä lakuja. Voisin ostaa toisenkin kerran näitä lakuja.


Saippuakuplia olohuoneessa- blogi, Kuva Hanna Poikkilehto, Fazer, laku, soft original,


Tarttui sieltä muutakin pientä hyvää mukaan, muutama suklaa muffini ja keksejä. Yleensä leipoisin itse jotakin hyvää, mutta tänään en kerennyt. Hyvää kuitenkin oli ja seura loistavaa.


Pikku V nukahti hyvin ja minä vietin laatuaikaa itseni ja ensitreffit alttarilla kanssa... Niin ja tietenkin noiden lakujen kanssa, kun eihän niitä nyt vaan voi olla maistamatta useampaa...

0 kommenttia: