19. syyskuuta 2015

Sadepäivä VuosaaressaPäätimme Pikku V:n kanssa (tai siis minä päätin pikku V:n puolesta...) viettää eilistä lakko perjantaita ystäväni luona Vuosaaressa. Haimme Aurinkolahden postista hänelle äitiyspakkauksen, jota sitten ihailimme yhdessä. Ihania pieniä vaatteita ja suloisia kuoseja! Pakkaus oli taas vähän muuttunut siitä, jonka me saimme pikku V:lle, koska mukaan oli lisätty ainakin kuumemittari ja kuolaliina. 

Vuosaareen ajellessa vettä satoi kaatamalla ja kyllä on pakko tunnustaa, että tällaisella säällä ajaessa aina vähän pelottaa. Ajatuksena oli tietenkin lähteä ajelemaan Vuosaareen ennen sadetta, mutta sade tietenkin kerkesi alkaa, ennenkuin sain meidät lähtö kuntoon. Perille kuitenkin päästiin sillä hetkellä sateettomaan Vuosaareen. Loppu päivä vietettiinkin sitten sisällä jutellen, naureskellen ja syöden. Päätimme yhdessä valmistaa ruokaa ja laiskoina päätimme paistaa vain kalapuikkoja. Kalapuikot nautimme perunan, kirsikkatomaattien ja patongin kera. Kunnon arjen gurmeeta, heh! Sinäänsä tämä oli minulle kyllä jonkin tasoista herkkua, koska välttelen arjessa syömästä asioita, joissa on vehnää tai sokeria PCO:n takia. Onneksi kuitenkin joskus voi syödä hyvää, esimerkiksi ihanaa vehnä patonkia, kunhan se ei ole jokapäiväistä. 

Ystävällämme on 4 kissaa, jotka pitävät silityksistä. Varsinkin mustavalkoinen Miro kissa tulee aina viereen siliteltäväksi. Pikku V tykkää selkeästi eläimistä, koska haluaisi aina päästä silittelemään ystäviemme eläimiä. Tänäänkin pikku V silitteli ystäväni kissoja ihan innoissaan ja konttaili niiden perässä ympäri asuntoa. Osa kissoista jopa antaa Pikku V:n silittää, eikä heti juokse karkuun. Itse olen ajatellut, että on Pikku V:n on hyvä olla tekemisissä eläinten kanssa, jotta osaa sitten kohdella niitä nätisti.

Kerkesinpä päivän aikana ottamaan jopa muutaman kuvan. Tällä kertaa kuvat on otettu kuitenkin vain kännykän kameralla, koska järkkäriä en jaksanut raahata mukana.


Saippuakuplia olohuoneessa- blogi, Kuva Hanna Poikkilehto, Äitiyspakkaus, lapsi, vauva, taapero

0 kommenttia: