11. syyskuuta 2015

Ystävistä ja sisustamisesta, niistä on hyvä päivä tehty!

Tänään minä ja pikku V suuntasimme Itäkeskukseen lounaalle erään ystäväni kanssa. Valitsimme tämän kertaiseksi lounas paikaksemme ravintola Marion, jossa olen kerran  aiemmin syönyt todela hyvää lasagnea. Tänään me molemmat päädyimme ottamaan lounaaksi kanakorin, joka osoittautui oikein hyväksi valinnaksi. Annos oli sopivan kokoinen ja hyvän makuinen, joten suosittelen paikkaa lämpimästi.  Emme ole nähneet ystäväni kanssa muutamaan kuukauteen, joten juttua ja naurua riitti. Juttelimme kuulumisista, menneestä kesälomasta ja tietenkin sisustamisesta.

Ennen itäkeskuksesta lähtöä kävimme vielä Stockmannilla katsomassa löytyisikö sieltä Arne Jacobsenin Design letters kulhoa, jota olen pitkään himoinnut meille. Olen aiemminkin käynyt kulhoa ihailemassa, mutta tänään se lopulta tarttui mukaani. Kyllä se vaan on hieno!


Saippuakuplia olohuoneessa- blogi, kuva Hanna Poikkilehto, Arne Jacobsen, Design Letters, Design,


Itäkeskuksesta suuntasimme tapaamaan toista ystävääni Vuosaareen. Pikku V heräsi päiväuniltaan ilmeisesti väärällä jalalla ja oli oikea känkkä ränkkä lähes koko viereilun ajan. Ystäväni oli leiponut hyvää mutakakkua, jota nautimme vaniljakastikkeen ja teen kera.  Pikku V sai myös maistaa tätä herkkua ja oli hetken ajan hieman paremmalla tuulella. Rauhallisesta tee hetkestä ei kylläkään ollut tietoa, koska pikku V kärttyili lähes tauotta. Sain ystävältäni tänään myös hyviä neuvoja ja vinkkejä tämän bloggaamisen suhteen, koska hän on pitänyt blogia jo pidemmän aikaa.

Viime viikolla meille saapui uudet keittiön tuolit, tai no tarkalleen ottaen eihän ne uusia olleet, vaan aika vanhoja. Tuolit ovat Artekin 66 tuolit, jotka ovat hieman kulahtaneet ja kaipaavat kunnostamista. Samainen ystäväni, jolla olimme tänään kahvilla, halusi niistä eroon. Itse en taas pitänyt ollenkaan meidän vanhoista keittiön tuoleista, joita ystäväni taas rakasti. Päätimme siis vaihtaa tuoleja päikseen. Tämä tuolien kunnostaminen olisikin sitten seuraava suurempi sisustus projektini. 


Saippuakuplia olohuoneessa- blogi, kuva Hanna Poikkilehto, Artek, 66 tuoli, Alvar Aalto
Artek 66 tuoli


Tänään pikku V:n jo nukkuessa teimme M:n kanssa loppuun uuden keittiön pöydän, jonka esittelen teille seuraavassa postauksessa. 
2 kommenttia: