19. lokakuuta 2015

Fysioterapia Pikku V:n tapaan

Tänään oli se odotettu Pikku V:n Fysioterapia käynti. Pikku V oli tosi reipas ja aktiivinen koko käynnin ajan. Tämä tietenkin oli hyvä, koska pelkäsin etukäteen sitä, että Pikku V olisi suurimman osan koko käynnistä mielellään turvallisesti äidin sylissä. Nimittäin vieraissa paikoissa hän usein hakeutuu syliin. 

Tänään Pikku V kuitenkin oli hyvin reipas, joten fysioterapeutti sai oikean kuvan siitä, mikä ongelman ydin on. Ongelmahan on siis se, että Pikku V ei vieläkän kävele ilman tukea, eikä pysy ilman tukea pystyssä. No, fysioterapeutti oli sitä mieltä, että se johtuu nilkoista. Ihan niinkuin se neuvolan lääkärikin oli arvellut. 

Ohjeeksi Fysioterapeutilta saimme hankkia nilkkaa ja jalkaa kunnolla tukevat kengät sisälle ja ulos. Tämä kuulemma auttaisi jalkoja seisoessa oikeaan asentoon. Fysioterapeutti totesi, että hän näkisi, että kahden kuukauden sisällä tämä lapsi kävelee. Kuitenkin totesi, että jos näin ei nyt jostakin kumman syystä ole tapahtunut, niin sitten täytyisi ottaa yhteyttä ja varata uutta aikaa.

Ihan hauska käynti meillä oli, siinä vähän läppääkin heitettiin ja naureskeltiin samalla. Että ei syytä huoleen, kyllä me vielä kävelevä lapsi saadaan.

0 kommenttia: