11. lokakuuta 2015

Hulluilua ja muuta mukavaa

Lauantai aamu alkoi tänään vilpoisassa säässä valokuvauskurssilla. Tänään oli poikkeus kerta ja olimme studion sijasta ihmisten ilmoilla. Kokoonnuimme Foorumin Picniciin juomaan aamu teetä ja käymään tämän kuvaus kerran opetus osion läpi. Sitten jalkauduimme kuvaamaan. 

Kuvasimme aluksi Foorumin lähistöllä, josta siirryimme läheiselle Kampin Kappelille kuvaamaan kappelia. Alun perin ajatus oli, että olisimme kuvanneet kolmen sepän patsasta, mutta koska patsas on Stockmannin edessä, niin vaihdoimme kohteen Kampin kappeliin. Tämä siis siksi, että Stockmannilla on menossa Hullut päivät ja meno Stockmannin ulkopuolellakin on aika hullua, joten ei sinne meinaa sekaan mahtua. 

Aamun valokuvaus kurssilla totesimme opettajan kanssa, että ajattelen tehtäväksi annot liian vaikeasti ja tästä syystä en aina oikein ymmärrä niitä. Tyyliin, että opettaja antaa tehtävän, jolloin mietin, että tämän jutun hallitsen jo jotenkin, joten siinä täytyy nyt olla jokin koira haudattuna. Että eihän tämä nyt voi olla näin helppo tehtävä, että jotain en nyt tajua taas. Mutta tänään päättelimme, että joskus asiat ovat helpompia, kuin luulisi. Tänään opettaja jopa kehui ottamiani kuvia, että kyllä minulla toivoa on tämän valokuvauksen kanssa.
  
Valokuvaus kurssin jälkeen, joka oli siis vain poikkeuksellisesti lauantai aamuna, kävin Stockmannin hulluilla päivillä hulluttelemassa. Nyt kävi kuitenkin jotain tavallisuudesta poikkeavaa, en nimittäin löytänyt juuri mitään ostettavaa sieltä. Ostin vain paketillisen Invisi Bobble ponnareita. Sinänsä tämä johtui varmaan siitä, että kaikki himoitsemani jutut olivat yli satasen ja nyt juuri ei ole varaa budjetissa niin kalliille ostoksille. Ennen hulluja päiviä kun kävin ostamassa jo itselleni uuden isomman muistikortin kameraan, koska entisessä oli liian vähän tilaa. Tietenkin kävin myös syömässä, joten kyllähän se päivän budjetti oli hyvin käytetty kumminkin. Kun näin hoitovapaalla ei se päivän bujetti iso ole...

Päädyin keskustan Stockmannilta vielä itikseen. Kävin itiksen Stockmannilla M:n ja Pikku V:n kanssa hulluttelemassa vielä uudelleen. Mitään en kuitenkaan löytänyt. Kävin myös Tigerissa, josta löytyi tosi hieno maljakko edulliseen hintaan. Pidän tuosta kuviosta, joka maljakon pinnassa on. Maljakkoja meillä ei montaa ole, joten ihan hyvä löytö.

Saippuakuplia olohuoneessa- blogi, Kuva Hanna Poikkilehto, Tiger, sisustus, maljakko
 
Saippuakuplia olohuoneessa- blogi, Kuva Hanna Poikkilehto, Stockmann, Hullut päivät, sushi, Lifestyle
Ruokaa ja hulluttelua.
Hullutteluiden jälkeen päädyimme vielä Vuosaareen ystäväpariskunnallemme saunomaan. Illalla ajoimme kotiin laittamaan Pikku V:tä nukkumaan. Nyt Pikku V ja M on nukkumassa ja pitäisi sitä varmaan itsekin pikkuhiljaa mennä M:n viereen.
 
Että ihan ok lauantai. 

Kävikö kukaan muu Hulluilla päivillä tekemässä löytöjä?

2 kommenttia:

 1. Kuulostaa mukavalta ! :)

  Itsekin pitäisi saada aikaiseksi mentyä valokuvauskurssille.
  Valokuvaus kiinnostaa minua paljon, ja harmittaa etten osaa käyttää kamerani ominaisuuksia niin hyvin kuin toivoisin.
  Ikkälle vinkkasin hetki sitten, että toivon Rajalan kuvauskurssia joululahjaksi.
  Myös hän innostui ideasta, ja haluaisi tulla sinne kanssani.

  Käväisin myös keskiviikkona hulluilemassa.
  Lähdin ostamaan muksuille muutamia juttuja, ja havahduin siihen että kotiudun kolmen muovipussin kanssa :D
  Itselle löysin vaatetta, lapsille sitä suun tätä ja Ikkä sai kasan karkkia tulijaisiksi :D

  VastaaPoista
 2. Kannattaa ehdottomasti mennä valokuvauskurssille, jos on mahdollisuus. Voin kyllä suositella lämpimästi. En itsekään osannut ennen kurssia käyttää kameran manuaalisia säätöjä juuri ollenkaan, mutta nyt alkaa jo pikkuhiljaa sujua. Mä käyn tuolla Alejandro Lorenzon valokuvauskurssilla. Ilmoittauduin jo itse tammikuussa alkavalle jatko kurssille, koska on tullut karmean kova halu oppia vielä lisää. Itse en edes tajunnut, että Ralajalla on kanssa valokuvauskursseja. Mutta hyvä kurssi on kyllä ollut tämä, jossa käyn. Itse siis käyn tuolla:
  http://valokuvauskurssi.fi/

  Wau, kylläpä oot tehny löytöjä hulluilta päiviltä. Itseäni oikeastaan vähän harmittaa se, että tällä kertaa ei löytynyt juuri mitään kotiin tuotavaksi. Yleensä sitä raahaa mukanaan useampaa, painavaa hullujen päivien kassia kotiin. No ehkä sitten ensi kerralla taas löytyy jotain jännää, tai sitten jos olisi varaa tehdä joku kalliimpi ostos sieltä.

  VastaaPoista