5. lokakuuta 2015

Kiirettä on pidellyt.

Tässä viime päivinä on ollut paljon kaikenlaista kiirettä. Viikonlopun vietimme vanhempieni luona Lappeenrannassa, joka tarkoittaa kohtalaisen kiireistä viikonloppua. Niin monessa paikassa pitäisi keretä yhden viikonlopun aikana vierailla, että aika siihen ei riitä mitenkään. Tällä reissulla kävimme kyläilemässä Pikku V:n kummin luona ja juhlistimme samalla hänen 30-v synttäreitään. Kävimme myös moikkaamassa minun mummia ja pappaa, jotka ovat juuri muuttaneet omakotitalosta rivitalo kaksioon. Vaikutti siltä, että he ovat sopeutuneet uuteen kotiin ihan hyvin. Kävimme myös läpi muutaman kirppiksen. Yksi kyläreissu, johon oli tarkoitus mennä, niin ei nyt onnistunutkaan, joten ehkä seuraavalla Lappeenranta reissulla sitten. Joten ihan keskistasoisesti menoa oli reissun aikana. Lisääkin varmasti olisi kyläily reissuja saanut viikonloppuun ängettyä, mutta mukavaahan se on myös olla vähän aikaa omien vanhempien ja sisarustenkin kanssa.

Viime torstaina kävimme Pikku V:n kanssa puolitoistavuotis neuvolassa.  Pituutta ja painoa oli tullut ihan hyvin ja Pikku V on nyt 80,5cm pitkä, 10,725 kg painava ja päänympärys oli 49,3cm. Kasvu tasaista -1 käyrällä. Muuten kaikki oli ihan ok, mutta saimme lähetteen fysioterapiaan. Olen siis itse hyvin tyytyväinen, että lääkäri kirjoitti lähetteen. Pikku V:n jalat kääntyvät jalkateristä todella paljon ulospäin, joten se voi varmaankin vaikuttaa tuohon kävelemään oppimiseen. Mielestäni on hyvä tsekata, että olisiko jostakin jumpasta tai vaikka erikois kengistä jotakin apua. 

Mutta mennäänpä sitten tähän päivään. Tänään tein negatiivisen raskaustestin, joten menkkoja odotellessa. Uudella innolla sitten kohti seuraavaa yrityskertaa, jota aloitellaan menkkojen alettua. Alkaa jo vähän ahdistaa, kun yrityskerrat näillä lääkkeillä alkaa käydä vähiin.

Tänään meillä oli vieraisilla Ystäväni ja hänen muutaman kuutautta Pikku V:tä vanhempi poika. Kävimme puistossa keinumassa ja hengailemassa. Pikku V konttaili innoissaan ympäri puistoa. Nurmikolla hän innostui konttaamisen ja istuskelun lisäksi myös ryömimään, makailemaan selällään ja karhukävelemään. Rapisevat kuivuneet lehdet olivat äärettömän jänniä ja hauskoja. Niitä sitten rapisuteltiin jaloilla ja käsillä. 

Oli kyllä hauskaa jutella ja juoda teetä ulkoilun jälkeen. Pikku V:lläkin vaikutti olevan ihan hauskaa ikätoverinsa kanssa. Eihän se tämän ikäisten leikkiminen yhdessä ole vielä kovin vahvoilla, mutta kyllä samanikäinen seura selkeästi teki Pikku V:lle hyvää. 2 kommenttia:

  1. Onpas pikku V kasvanut ja tukkaakin on aika paksulti. :)

    VastaaPoista
  2. Niinpä, iso poika jo. Mihin mun vauva katosi? Hiuksia Pikku V:llä on kyllä reilusti, pitäisi ehkä kohta niitä leikellä, kun menevät kohta taas silmille. Kerran olen ne jo leikannut, kun tuntuivat häritsevän, kun kutittelivat korvia ja silmiä. En vain raaskisi leikellä niitä, kun ovat niin söpöt.

    VastaaPoista