13. lokakuuta 2015

Reissu Kampin Cityterveyteen

Sain vihdoinkin hankittua puhelimeeni tämän blogger sovelluksen, joten päätinpä nyt oikein repäistä ja tehdä elämäni ensimmäisen kännykkä postauksen blogiini.

Tänään suuntasimme aamulla Kamppiin, koska minun oli käytävä taas verikokeessa tarkistuttamassa kilpirauhas arvot. Saan tulokset tässä kolmen päivän sisällä ja perjantaina lääkärin kanssa katsotaan onko tyroksiini lääkkeen annos sopiva, vai tarvitseeko sitä nostaa. Kävin verikokeissa Kampin Cityterveydessä. Minulle suositeltiin tätä paikkaa, koska se on paljon halvempi, kuin esimerkiksi mehiläinen. Mehiläisessä näistä kokeista olisi saanut maksaa n.100€, mutta Cityterveydessä (jos kokeisiin on lääkärin lähete) hinnaksi jäi kela korvauksen jälkeen vain 9,90€, että mielestäni tuolla kannattaa käydä verikokeissa. Muutenkin palvelu on tuolla nopeaa ja ystävällistä, sekä odotus aulassa on viihtyisät sohvat. Ainoastaan naisten lehdet puuttuivat, joillekin kävijöille ne saattaisivat lisätä viihtyvyyttä. Sinänsä palvelu on niin nopeaa, että molemmilla kerroilla, kun olen käynyt tuolla, minun ei ole tarvinnut odotella kauan. Cityterveys toimii siis ajanvarauksella ja voin suositella sitä lämpimästi.

Pikku V:n päikkäri ajan olenkin nyt käyttänyt siihen, että käsittäisin miten saan kännykästä kuvat tähän blogi tekstiin. No tämä ei ole minulle vieläkään selvinnyt. Kuinka te siis sen teette, kun olette vaikka reissun päällä. Kuinka päivittää blogia kuvien kera kännykällä, ilman tietokonetta?  Minulla olisi ollut kuvia reissusta, mutta nyt täytyy todeta, että monen erilaisen (tuli yritettyä vaikka mitä palvelua....) yrityksen jälkeen luovutan hetkeksi ja lisään kuvat jälkikäteen tietokoneella. Ei tää oo kyllä liian helpoksi tehty, tämä kännykällä päivittäminen... Että ihan vähän jo alkaa ottaa aivoon. No, eiköhän se ratkaisu vielä löydy. 

EDIT:

Tässä vielä tietokoneella myöhemmin lisättyä postauksen jatkoa...

Kuvia ihan suhteellisen viihtyisästä Cityterveydestä.

Saippuakuplia olohuoneessa- blogi, Kuva Hanna Poikkilehto, Cityterveys, Helsinki

Saippuakuplia olohuoneessa- blogi, Kuva Hanna Poikkilehto, Cityterveys, Helsinki

Saippuakuplia olohuoneessa- blogi, Kuva Hanna Poikkilehto, Cityterveys, Helsinki

Saippuakuplia olohuoneessa- blogi, Kuva Hanna Poikkilehto, Cityterveys, Helsinki


M ja Pikku V olivat silla aikaa, kun itse olin verikokeissa menneet Mc Donaldsiin. Verikokeen jälkeen menin sinne itsekin ja sorruin ottamaan juusto hamburilaisen ja ranskalaiset majoneesilla. Edellisestä kerrast, kun ole syönyt hamburilaisen on kulunut jo useampi vuosi. Ne kun eivät yleensä kuulu minun ruokavaliooni. No nyt kuitenkin sitten otin ja söin. Jälkeenpäin iski sellainen pieni hamburilais morkkis, tai siis sellaiseksi sitä itse kutsun. Se on sellainen morkkis, joka iskee vain hamburilaisen ja roskaruoan jälkeen. Hamburilaisista tulee jotenkin tunkkainen olo ja myös se ajatus, että söi jotain niin epäterveellistä ja vehnäistä aiheuttaa sitä morkkista. No onneksi elämä on kuitenkin elämistä varten, joten sallittakoon joskus hamburilainen ja siitä seuraava tunkkainen olo.


Saippuakuplia olohuoneessa- blogi, Kuva Hanna Poikkilehto,
Ranut, juusto hamburilainen ja majoneesi. Ketsuppi tuli pyytämättä messiin.
  
Saippuakuplia olohuoneessa- blogi, Kuva Hanna Poikkilehto, Perhe, lapsi, mies,
M ja Pikku V


Saippuakuplia olohuoneessa- blogi, Kuva Hanna Poikkilehto, selfie
Hamppari ja mä. Tämä on kännykällä hutaisten muokattu kuva, joten naama näyttää ihan siltä, kun meikkiä olisi vedelty naamaan joissain kohdissa ihan liikaa. :D Lähinnä kasvojen sivuilla ja nenän päällä olevat tummat osat. Aika hauska!


 Sitä olen kyllä aina miettinyt, että minkähän takia sitä teippiä laitetaan siihen harsotaitoksen päälle aina niin pitkä pätkä. Sitä kun koittaa repiä irti, niin lähtee kyllä kaikki ihokarvatkin juurineen teipin mukana. Ei sillä, että karvoilla olisi niin väliä, mutta kyllä se ikävältä tuntuu, kun sitä teippiä irti repii.


Saippuakuplia olohuoneessa- blogi, Kuva Hanna Poikkilehto

0 kommenttia: