3. joulukuuta 2015

Adventin ajan fiiliksiä ja muita kuulumisia


Heippa kaikki. Minulla oli muutaman viikon blogi taukoa tässä, kiirettä on ollut ja väsymyskin vaivannut. Kertoilen tulevissa postauksissa, että mitä kaikkea on tapahtunut. 

Muuten meille kuuluu täällä ihan hyvää ja elämä rullaa eteenpäin. Pikku V:n kiukut ovat hieman helpottaneet ja sellaisia mega raivareita ei ole tullut vähään aikaan. Ainut pieni huoli on se, että Pikku V ei vieläkään ole lähtenyt kävelemään, joten pohdin, että ei taida nyt tuo fysioterapian neuvo kenkien käyttämisestä sisällä ja ulkona riittää. Olenkin ajatellut olla yhteydessä neuvolaan asian tiimoilta.


Hyvää alkanutta adventin aikaa kaikille! 

Tässä viikon verran olen ollut ihan innoissani joulun tulosta. Olenkin tänä vuonna valmistellut joulun tuloa paljon enemmä, kuin muina vuosina. Tulevissa postauksissa näette senkin, että mitä kaikkea olen saanut aikaiseksi. Paljon kaikenlaista sisustuksellista ja askartelu juttua on nimittäin tullut tehtyä. Olenkin ihan tosi innoissani, että nyt kun olen kotona Pikku V:n kanssa, niin minulla on mahdollisuus tuunailla kaikkea kotona. Töissä ollessani nimittäin joulu oli yksi vuoden tärkeimmistä juhlista, joten sitä ja siihen liittyviä tapahtumia valmisteltiin välillä ihan tajuttomassa kiireessä. Tällöin ei paljon voimia kotona tekemiseen enää jäänyt. Varmaankin myös se, että nyt kun on lapsi, niin haluaa tehdä sitä joulua kotiinkin, vaikka todennäköisesti vietämme joulua vanhempieni luona Lappeenrannassa. Olen kuunnellut jouluradiota ja fiilistellyt tulevaa joulua ihan olan takaa. Pullo glögiä odottaa avaamistaan, tässä voisi joku päivä juoda joulun ensimmäiset glögit. Joulu torttuja onkin jo tullut syötyä, nam!Viime viikonloppuna olimme pitkästä aikaa Lappeenrannassa ja kävimme siellä joulu myyjäisissä. Myynnissä oli paljon kaikenlaista tavaraa laidasta laitaan.   Myynti pöydät notkuivat käsitöitä, herkkuja, joulukoristeita, koruja, villasukkia ja paljon muuta. Mitään ei valitettavasti tavara paljoudesa huolimatta tarttunut mukaan, mutta kiva oli käydä. Myyjäiset pidettiin saman koulun liikuntasalissa, jossa itsekin kävin yläasteen. Oli kyllä jännä mennä käymään, koska noh, minun yläaste ajasta nyt on kulunut hieman aikaa.... Meidän luokkammekin oli juuri näissä samoissa myyjäisissä aikoinaan myymässä joulu juttuja ja keräämässä luokkaretkeen rahaa. Niin se aika kuluu.
Kävimme Lappeenranta reissulla moikkaamassa  ystävääni ja hänen miestään. Ystäväni on pikku V:n kummi, joten sai Pikku V viettää aikaa kummin kanssa. Kävimme myös katsomassa minun mummia ja pappaa pitkästä aikaa. Että ihan mukava reissu meillä oli Lappeenrantaan.

Eilen kävimme Pikku V:n kanssa metsässä hakemassa tarvikkeita joulu askarteluihin. Mukaan tarttui kuusen oksia, sammalta ja käpyjä. Katsotaan mitä saan niistä aikaiseksi.
Miten te rakkaat lukijat valmistaudutte jouluun?

0 kommenttia: