31. joulukuuta 2015

Tervetuloa vuosi 2016!


Saippuakuplia olohuoneessa- blogi, kuva Hanna Poikkilehto, ilotulitus, uusi vuosi


Tänään on vuoden 2015 viimeinen päivä. Olemme juhlistaneet vuoden vaihtumista kotona oman perheen kesken. Alun perin suunnitelmana oli lähteä Vuosaareen ystävien luo, mutta ystäväni sairastui ja päätimme olla ihan kotosalla. 

Söimme yhdessä meille perinteeksi muodostuneen Uuden Vuoden aterian, johon kuuluu perunasalaatti, ranskalaiset ja nakit. Tänä vuonna teimme perunasalaatin itse ja haimme ranskalaiset mäkkäristä, koska ne uunissa kotona paistetut ovat pahoja ja emme jaksaneet alkaa keittelemään perunoita öljyssä. Söimme perinteisten juttujen lisäksi myös hot dogeja herkku kurkku palasilla, majoneesilla, nakilla, ketsupilla ja sinapilla. Ei ehkä mitään gurmeeta, mutta ihan kelpo ruokaa näin vuoden vaihtuessa. Ruoan kanssa juomana ja samalla ensimmäistä kertaa kokeilussa itselläni oli  Bucks orange & Lime Soda pop juoma, joka osoittautui ihan hyvän makuiseksi. 

Ruokailun jälkeen kävimme ampumassa muutamia raketteja ulkosalla. Nyt pikku V on ollut nukkumassa jo jonkin aikaa ja me jatkamme illan viettoa aikuisten kesken vielä hetken. Skoolasimme M:n kanssa tulevan vuoden kunniaksi Ikean päärynä kuplivalla, joka on alkoholittomista juomista yksi suosikeistani tällaiseen tarkoitukseen. Aika rauhallisissa merkeissä siis olemme toivottaneet tervetulleeksi vuoden 2016.

Saippuakuplia olohuoneessa- blogi, kuva Hanna Poikkilehto, uusi vuosi, Bucks limonadi,

Saippuakuplia olohuoneessa- blogi, kuva Hanna Poikkilehto, uusi vuosi, perhe, taapero
Pikku V:lle maistui uuden vuoden ateria tosi hyvin. Se oli nam!

Saippuakuplia olohuoneessa- blogi, kuva Hanna Poikkilehto, uusi vuosi, perunasalaatti,
Itse tehty perunasalaatti.

Saippuakuplia olohuoneessa- blogi, kuva Hanna Poikkilehto, uusivuosi, ruoka


Saippuakuplia olohuoneessa- blogi, kuva Hanna Poikkilehto, uusi vuosi, kuohuviini, shampanjalasit,
Joululahjaksi saamani kastehelmi tuikut valaisivat uudenvuoden juhlintaa.


Olen tänään miettinyt kulunutta vuotta ja tullut siihen tulokseen, että pääosin vuosi 2015 on ollut ihan hyvä vuosi. Suuremmalta draamalta ja vastoinkäymisiltä on vältytty ja elämä on mukavasti rullannut eteenpäin. Vuosi 2015 on siis selkeästi ollut helpompi vuosi, kuin edeltäjänsä 2014, jolloin pelkäsin enemmän kuin ikinä aiemmin ja koin suuria vastoinkäymisiä. Kiitos vuosi 2015 siitä, että näytit kuinka hyvää elämä voikin välillä olla! Toivon tulevasta vuodesta 2016 yhtä hienoa vuotta, kuin tämä 2015 on ollut. Toivottavasti tuleva vuosi tuo mukanaan paljon hyvää ja kaunista, toivottavasti enemmän kuin vastoinkäymisiä ja pelkoja. 

Tämä vuosi on on myös ollut siitä erilainen, että aloitin kirjoittamaan tätä blogia. Kiitos rakas blogini lukija, että olet ollut mukana tämän kuluneen ajan arjessamme ja juhlassa. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin yhdessä teidän kanssanne.

Haluankin toivottaa teille kaikille blogini lukijoille


OIKEIN HYVÄÄ UUTTA VUOTTA 2016!Saippuakuplia olohuoneessa- blogi, kuva Hanna Poikkilehto, uusi vuosi, ilotulitusSaippuakuplia olohuoneessa- blogi, kuva Hanna Poikkilehto, uusi vuosi, skool, kippis,

Nostetaan malja, tervetuloa 2016, Skool!

1 kommentti:

  1. Hei! Hieno postaus uudelta vuodelta 2016. Mitä sarjaa käyttämäsi kuohuviinilasit ovat? Minulla samanlaisia ja haluaisin ostaa niitä lisää, mutta en löydä niitä mistään :/

    VastaaPoista