14. joulukuuta 2015

Ystäväni Baby Shower kutsut

Ystäväni pyysi että järjestäisin hänelle erään ystävämme kanssa baby shower juhlat. Valmistelin näitä juhlia useamman viikon ja saimme mukavan porukan kasaan. Juhlat vietettiin muutama viikko sitten, eräänä sunnuntaina. Valmistelimme kukin tahoillamme asioita, joita oli luvannut baby showerwita varten tehdä. Joku leipoi, joku osti karkit ja pommacit jne. 

Lahjoimme juhlakalua erilaisin pienin lahjoin ja myös aineettomin lahjakortein, jossa lupasimme jollakin tavalla auttaa tulevaa äitiä vauva arjessa. Itse annoin juhlakalulle lahjaksi raskaus kuvat, joita olin hänestä edeltävänä viikonloppuna ottanut ja joista muutamia sain kunnian näyttää täällä blogissakin. Annoin myös lahjakortin vauvakuvaukseen. Ostimme myös vaippakakku tarpeet tämän ystävämme kanssa, jonka piti olla mukana suunnittelussa. Kuitenkin suurin osa baby showereiden valmisteluista jäi lopulta minun harteilleni, joten kokosin porukan, tein vaippakakun, hankin kertakäyttö astiat ja ilmapallot, organisoin ja pidin keskustelua yllä, että mitä kukakin tekee ja tuo tullessaan juhliin, valmistelin lahjat, jne.

Aikaa meni paljon, mutta oli se sen arvoista. Hyvät juhlat olivat. Söimme tuoretta itse tehtyä leipää, kinkku piirakkaa, mokkapaloja, karkkia ja skoolasimme pommacilla. Juhlakalua lahjottiin ja hänellä teetettiin muutamia äitiyteen liittyviä tehtäviä, kuten vaipanvaihto nukelle silmät sidottuina ja sose maistelu. Me muut pääsimme arvuuttelemaan vauvan tulevia toisia nimiä ja syntymä painoa ja pituutta. Lopuksi juhlakalu sai vielä kasvo ja jalka hoidon. 

Noh, jos joskus vielä olen raskaana, niin ystävät: odotan sitten vastapalvelusta ja omia ensimmäisiä baby showereita. Minulle kun kukaan ei silloin Pikku V:tä odottaessani järjestänyt tällaisia pippaloita, vaikka niitä kovasti toivoinkin... 

0 kommenttia: