23. tammikuuta 2016

Operaatio tutti vieroitus.

Saippuakuplia olohuoneessa- blogi, kuva Hanna Poikkilehto, tutti, vauva, lapsi, taapero,

 
Niinkuin otsikosta voi päätellä, että meidän Pikku V:llä on tullut aika ottaa elämässään suuri askel ja luopua tutista. Tutti on ollut meillä käytössä vain nukkuessa ja silloin tällöin autossa, joten muuten meillä ei ole sitä syöty. Toivonkin että tämä vähäisempi käyttö helpottaisi tätä tutista luopumista, mutta eihän se kyllä mitään takaa. Mietimme tuossa, että nyt olisi hyvä aika hoitaa tämä pois alta, kun se muuttokin on todennäköisesti pian ajankohtainen. Olen jotenkin ymmärtänyt niin,  että mitään suuria muita elämän muutoksia ei saisi tutista luopumisen aikana olla, joten koimme M:n kanssa että nyt on hyvä hetki tälle operaatiolle. 

Tuolla he nyt ovat makuuhuoneessa, Pikku V ja M ja ainakaan toistaiseksi Pikku V ei nuku. Onneksi hän ei kuitenkaan itke. Minä luulen että tämä ottaa kyllä kovemmin äitiin, kuin itse lapseen, tämä tutista vieroitus. Tuntuu jotenkin ilkeältä pakottaa toinen luopumaan jostakin, joka on jollakin tasolla hänelle tärkeää ja luo turvaa, sekä on hyvää mieltä tuottavaa. 

Mutta me selviämme tästä!


Pitää tässä muutaman päivän päästä tulla sitten kertomaan, että kuinkas meidän operaatio tutti vieroituksen kävi.


Kuinka teidän lukijoiden jälkikasvun tutti vieroitukset ovat onnistuneet, onko ollut vaikeaa, vai helppoa?

1 kommentti:

  1. Hei,

    löysimme blogisi netistä ja ajattelimme tiedustella onkohan teillä varastossa tai kaapissa lojumassa tarpeettomia tutteja tai tuttinauhoja ? Meillä kotona tehdään niistä reborn-nukeille sopivia :) otamme vastaan lahjoituksena. Mailia saa laittaa: lenfuuma@gmail.com

    t.Siiri ja Vesa

    VastaaPoista