23. maaliskuuta 2016

Asuntokaupat ja kiitokset vanhalle kodille.

Saippuakuplia olohuoneessa- blogi, kuva Hanna Poikkilehto, muutto, asunto, asunnon myynti, asunnon osto, koti,


Tänään aamupäivällä myimme meidän kotimme ja ostimme uuden asunnon, eli kirjoitimme asunnoista kauppakirjat. Nyt me sitten ei omisteta enää tätä asuntoa, kotia, joka on ollut meille rakas ja tärkeä paikka useamman vuoden ajan. Vähän haikeat fiilikset oli kyllä asunnon myymisen jälkeen ja muutaman kyyneleenkin tirautin autossa matkalla pankista asunnolle, kotiin, jota emme enää omista. 

Muutaman tunnin kotimme myynnin ja uuden asunnon oston välillä kerkesimme jännittää ja olla ihan jopa kodittomia, kunnes iltapäivällä kirjoitimme sitten kauppakirjat uudesta asunnostamme, josta pääsemme nyt rakentamaan meidän perheelle uutta kotia. 

Päivä on mennyt melkoista haipakkaa. Nyt istun olohuoneessa ja katselen näitä seiniä, tuttuja ja turvallisia, seiniä joita en enää omista. Tässä kodissa me olemme kokeneet niin paljon. Olemme itkeneet, nauraneet, surreet, iloinneet, juhlineet ja rakastaneet. Tämä oli ensimmäinen ihan oma kotimme, jonka omistimme. Tämän remontoimme itse ja teimme tästä kodin. Elimme täällä elämää. Täällä kamppailimme lapsettomuden kanssa, täällä odotin pikku V:tä syntyväksi, tänne toimme Pikku V:n sairaalasta kotiin ja täällä olemme saaneet seurata hänen ensimmäisiä vuosiaan. Täällä olemme viettäneet aikaa ja monia hulvattoman hauskoja hetkiä ystäviemme ja perheemme kanssa. Näiden seinien sisälle on kätkeytynyt niin paljon elämää ja muistoja, joten ei taida olla ihme, että haikealta tuntuu. Kiitos näistä hienoista vuosista koti!

Ensi viikolla alamme pakata tavaroitamme ja saamme avaimet ostamaamme asuntoon, tulevaan kotiimme. Ensi viikolla alamme tehdä uudesta asunnostamme kotia. Elämä jatkuu, muistot kulkee mukana ja uusia muistoja tehdään lisää yhdessä, uudessa kodissa.

2 kommenttia:

  1. Onnea uudesta kodista! :) Jäänkin seuraamaan minkälaiseen kotiin muutatte... Ja eikös se mene niin, että Home is where your heart is ♡

    VastaaPoista
  2. Miten muutto ja odotus ovat sujuneet? :)

    VastaaPoista