23. kesäkuuta 2016

Ikean Patrull turvaportit vaarallisia!!!Saippuakuplia olohuoneessa- blogi, kuva Hanna Poikkilehto, ikea, patrull, turvaportti


Luin tänään uutisista, että Ikeassa myynnissä olleet turvaportit mallia Patrull, Patrull Klämma ja Patrull Fast ovat vaarallisia ja vedetty pois markkinnoilta. Ikea pyytää kaikkia kyseisen mallisia portteja ostaneita palauttamaan ne takaisin ikeaan. Kuittia ei tarvitse olla ja rahat saa takaisin.

Meillähän on näitä portteja kaksin kappalein, portaiden ylä- ja alapäässä, joten menee portit kivasti vaihtoon just ennen juhannusta. Eihän siinä, mutta kun me vasta kaksi kuukautta sitten ostettiin nuo portit meille ja jouduttiin vielä lisä seinänpätkää rakentamaan, jotta saatiin yläkerran portti kiinnitetyksi. Joten ehkä nyt vähän harmittaa. Turvallisuus ennen kaikkea, riskiä ei oteta ja me ainakin palautetaan portit Ikeaan ja suosittelen, että niin teet sinäkin, jos tällaisen portin olet ostanut. 

Soitin vielä Ikeaan, koska en ollut varma meidän porttien merkisitä, koska portissa ei sitä lukenut. Ikeassa sanottiin, että heillä ei nyt ole ollut myynnissä muun merkkisiä turvaportteja, joten suurin osa Ikeasta ostetuista turvaporteista on juurikin näitä Patrull merkkisiä, palautettavaksi pyydettyjä portteja.

Halusin tämän nyt laittaa blogiini, jotta jos joku ei ole tätä uutisista huomannut.

Poista tämä Ikean turvaportti käytöstä! 

1 kommentti:

 1. Hei!

  Ylläpidämme terveysportaalia osoitteessa http://www.terveyskeskus.fi. Haemme jatkuvasti Internetistä hyviä blogeja, joita haluamme suositella lukijoillemme. Blogit esitetään aiheen mukaisina linkkilistoina.
  Haluaisimme nyt lisätä palveluumme linkin sinun blogiisi. Blogiasi ei ole vielä laitettu esille, joten voisitko laittaa viestiä palvelumme Webmasterille, jos haluat että linkki blogiisi julkistetaan sivustollamme.

  Löydät em. osoitteesta sivun alareunasta Palaute-linkin, jonka kautta voit lähettää vastauksesi Webmasterillemme.

  Terveisin
  Terveyskeskus.fi:n Webmaster

  VastaaPoista