15. marraskuuta 2016

Baby - Vac vauvojen ja taaperoiden nenäimuri - helpotus vauvan nuhaan


Saippuakuplia olohuoneessa- blogi, kuva Hanna Poikkilehto, baby-vac, vauvojen ja taaperoiden nenäimuri,

Niinhän siinä sitten kävi, että meillekin tuli vierailemaan flunssa. Minä ja vauva ollaan oltu tässä jo päälle viikon verran kunnon flunssassa ja kolmen kuukauden ikäisellä vauvallahan se ei ole mikään ihan kiva juttu. Vauva rohisee, yskii, aivastelee ja on selkeästi ollut kipeänä. Yleis vointi vauvalla on kuitenkin ollut hyvä ja hän on ollut pirtsakan oloinen, joten suurempaa, ylitsevuotavaa huolta en yhtä yötä luukuunottamatta ole kantanut.  Ikäväähän se kuitenkin on kun pieni sairastaa ja aiheuttaa kyllä minussa tämä flunssa pieniä huolen hetkiä. Ensimmäisenä yönä nimittäin mietin, että pitääköhän meidän lähteä käymään näytillä kunnon lääkärillä ja pelkäsin että vauva tukehtuu. Näin siis vietin yhden unettoman yön, kun en osannut nukahtaa, koska aloin pelätä vauvan tukehtumista. Flunssa selkeästi vaikeuttaa myös syömistä, koska vauvan nenä on tukossa ja räkäinen ja rintaa imiessähän ilma pitäisi hengittää sisään nenän kautta. 

Noh, monen ystäväni suosituksesta, joiden vauvoja on hoidettu lastenklinikalla flunssan takia päätin hankkia meille Baby- Vac nimisen nenäimurin, joka on kyllä loistava tuote. Tätä laitetta lastenklinikalta on näille kaikille perheille suositeltu vauvan olon helpottamiseksi ja rään irroittamiseksi nenästä. Nenäimurista ja nenä friidasta ei voi edes puhua samana päivänä, kun tuo imuri on ihan ylivoimaisesti parempi. Kyllä lähtee räkä rööreistä, kun tuolla laitteella sen nenän tyhjentää. Lapsi on selkeästi tyytyväinen ja syöminen onnistuu paremmin, eikä äidin tarvitse viettää unettomia öitä vauvan tukehtumisen pelossa. Suosittelenkin tätä  imuria kaikille lapsiperheille, omaamme olemme olleet ihan super tyytyväisiä.

Imurin  käyttöikäkin on suhteellisen pitkä, koska se käy vastasyntyneestä kuusivuotiaaseen asti. Siinä ajassa kerkeää kyllä monet flunssat sairastaa ja imuri varmasti maksaa itsensä takaisin. Hinta imurilla oli siinä kolmen kympin pintaa, joten mistään ihan kauhean hintavasta sijoituksesta ei siis ole kysymys.  Päätin kirjoittaa tästä blogiini, koska yllättävän moni lapsellinen ystäväni ei ole tästä mahdollisuudesta koskaan kuullutkaan ja kun tämä nyt vain sattuu olemaan tosi hyvä apu flunssaisen lapsen olon helpottamiseksi. Me ostimme oman Baby - Vac nenäimurimme yliopiston apteekista.

Baby-Vac nenäimurin verkkosivuilla imurista kerrotaan seuraavaa:

Baby-Vac Nenäimuri on kansainvälisesti myyty tuote, joka kehitettiin Unkarissa vuonna 1995. Sittemmin nenäimuri on levinnyt maailmanlaajuisesti Amerikkaa myöten ja vihdoin se on saatu myös Suomeen. Tuote on voittanut Vuoden Paras Tuote palkinnon Kanadassa vuosina 2005-2007 (Quality of life omnimedia).
 Baby-Vac Nenäimuria käytetään pölynimurin avulla ja tämä tuntuu lapsesta samalta kuin hän niistäisi voimakkaasti. Nuhainen lapsi saa avun muutamassa sekunnissa ja pystyy hengittämään, syömään ja nukkumaan paremmin. Baby-Vac Nenäimuri on kuluttajamarkkinoiden nopein ja tehokkain, mutta kuitenkin turvallinen kotikäyttöinen laite nuhaisen lapsen liman poistamiseen. Baby-Vac Nenäimuri sopii käytettäväksi 0-6 vuotiaille lapsille. Baby-Vac Nenäimuri täyttää turvallisuus- ja hygieniavaatimukset. Tuote on CE-merkitty.(www.nenaimuri.fi)


Baby- Vac nenäimurista ja sen hankkimisesta voit lukea lisää Baby -Vac nenäimurin nettisivuilta.

Tämä ei ole maksettu, eikä yhteistyö postaus vaan ihan omaan kokemukseen perustuva hyvän tuotteen hehkutus.

0 kommenttia: