2. huhtikuuta 2017

Ihana sununtai + Diy Light Box SignSaippuakuplia olohuoneessa- blogi. Diy Light Box Sign.Saippuakuplia olohuoneessa -blogi. Diy Light Box Sign

Saippuakuplia olohuoneessa- blogi. Diy Light Box Sign


Ihana sunnuntai aamu. Sain nukkua pitkään tänä aamuna ja kun heräsin M yllätti minut kauniilla sanoilla Light Boxin näytöllä. Boxissa luki rakastan sinua. Ihania sanoja heti herättyäni, mikä on nykyisin ihan luksusta. Yleensä herään siihen, kun joku huutaa korvaan ja vaatii maitoa, tai muuten vain huutaa. Nyt sain vielä hetken heräillä rauhassa, kun M ja skidit lähtivät ulos. Helmi tietenkin vaunuihin nukkumaan päiväunia ja Auno muuten ulkoilemaan. Kohta syön hyvin myöhäisen aamiaisen (iltapäivällä) ja juon teetä. Tarkoitus olisi tänään käydä vielä metsästämässä pajunoksia, jotta voin sitten Aunon kanssa niitä koristella tulevalla viikolla. Ajattelimme että tämä vuosi voisi olla ensimmäinen, kun meilläkin virvotaan. Tänään voisimme myös laittaa kasvamaan pääsiäis ruohon yhdessä Aunon kanssa. Katsotaan nyt, että mitä tämä päivä tuokaan tullessaan, mutta päivällä oli kaunis alku.

Minun piti muutenkin tulla tänään hehkuttamaan tänne blogiin tätä Diy Light Boxia, koska ostin sen eilen. Olen pitkään himoinnut meillekin tällaista, kun olen niitä monessa blogissa nähnyt ja eilen sitten päätin repäistä. Olin eilen Tuusulan Confetissa ostamassa tarvikkeita Aunon syntymäpäiviä varten, jotka ovat ensi sunnuntaina ja sieltä bongasin tämän ihanan light boxin. Kun sen näin, niin minun oli ihan pakko ottaa se mukaan ja kotiuttaa meille. Tällä hetkellä se koristaa meidän eteistä, mutta katsotaan nyt, että mistä se lopulta löytää paikkansa. Ajattelin myös käyttää sitä tulevilla syntymäpäivillä ja tulevaisuudessa muissa jutuissa, joten tulee tämän boxi meillä ihan kunnon käyttöön, eikä sen ostaminen ollut pelkästään vain hetkellinen päähänpisto. Syntymäpäivistä kuulette sitten vähän lähempänä enemmän, kun teen niistä oman postauksen blogiin.

Ihanaa sunnuntai päivää kaikille!


xx

Hanna

2 kommenttia:

  1. Sun aamu kuulosti ihan täydelliseltä sunnuntain aloitukselta! Tosi kiva ostos toi light box, mä olen itse haaveillut samanlaisesta jo kauan.

    VastaaPoista
  2. Oli kyllä ihana sunnuntai. Mäkin haaveilin tuosta boxista tosi pitkään, mutta nyt lopulta päätin sen ostaa ja onhan se ihan hieno.

    VastaaPoista