4. huhtikuuta 2017

Maaliskuun kirppislöytöjen parhaat


Saippuakuplia olohuoneessa- blogi. Mint & Berry nahkalaukku
Laukku Mint & Berry

Päätin jakaa teille vielä näin huhtikuun puolella minun maaliskuun parhaimmat kirppislöydöt. Niinkuin blogistani on käynyt ilmi, niin olen aika kova käymään kirpputoreilla ja maaliskuussa kirppiksiä tuli kierrettyä useamman kerran.

Viime kuukausina oman ajan kaipuu ja sen tarve on ollut ihan huikean korkealla. Tämä johtuu varmaankin ihan siitä, että viimeiset lähes kahdeksan kuukautta olen ollut niin tiiviisti kiinni vauvassa imetyksen takia. Pikkuhiljaa vain sitä omaa aikaa on alkanut tarvita ja haluta, kuitenkin kun tämä arki on aika hektistä ja uuvuttavaa. Niinpä sain omaa aikaa ja lähdin käymään Järvenpään parhaalla Helmi kirpputorilla. Kannatti mennä, koska tällainen nahkainen Mint & Berry:n ihanuus sieltä tarttui mukaan yhdeksän euron hintaan. 

Löysin myös ihastuttavan kirjan OK - Omin käsin. Kirjassa on ihania vinkkejä ja ohjeita omien persoonallisten sisustus ja tuunaus juttujen tekemiseen. Kirjan vinkeistä saattaa useampikin päätyä koristamaan meidän kotiamme, kunhan tässä arjessa löytyy joku väli, missä kerkeää niitä toteuttaa.


Saippuakuplia olohuoneessa- blogi. Laukku Mint & Berry
Laukku Mint & Berry


Saippuakuplia olohuoneessa- Blogi. Keittiönpöytä

Maaliskuun parhaisiin kirppis löytöihin lukeutuu myös meidän uusi keittiönpöytä. Perheemme kasvaessa aiempi vanerinen keittiönpöytämme alkoi käydä pieneksi, joten jouduimme laittamaan sen myyntiin ja hankkimaan vähän isomman pödän tilalle.  Nyt uuden pöydän myökoko perheemme mahtuu ruokailemaa saman pöydän ääressä vähän tilavammin. Pöytä saa todennäköisesti uuden pintakäsittelyn, koska tällä hetkellä pöydän kansi on hieman elämää nähnyt. Ajatuksena olisi maalata koko pöytä valkoiseksi, mutta aika näyttää, että mitä me pöydälle tulevaisuudessa teemme.


xx

Hanna

4 kommenttia:

 1. Hanna, pöytä on upea. Älä ainakaan maalaa sitä. T. Seija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Pitää vielä miettiä, että mitä sille tehdään. Meidän muuhun sisustukseen se sopisi paremmin valkoisena, mutta katsellaan nyt ajan kanssa mitä sille tehdään.

   Poista
 2. Kivoja löytöjä, varsinkin tuo laukku on aivan ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Laukku on kyllä ollut nyt kovassa käytössä ja edelleen aivan ihana. :D

   Poista