11. huhtikuuta 2017

Mistä on äidin oma aika tehty? + onnittelut Aunolle!


Saippuakuplia olohuoneessa- blogi. Syntymäpäivät, Postimies Pate, Lapsi, Äitiys
Onnea Auno 3 vuotta!
Mistä on äidin oma aika tehty?
Rauhasta, saunasta, hiljaisuudesta.
Kakusta niin makeasta.
Kasvonaamiosta, musiikista,
nautiskelusta aivan ihanasta.
Niistä on äidin oma aika tehty.

Nyt sain suhteellisen harvinaisen mahdollisuuden viettää ihan täysin äidin omaa aikaa kotona, kun M on lasten kanssa Isä illassa, joten minä lähden nauttimaan siitä saunaan, kera mehun, kasvonaamion ja hiljaisuuden. IHANAA! Sitä ennen ajattelin kuitenkin tulla kertomaan että tänään on suuri päivä nimittäin meidän ihana Auno täyttää 3 vuotta! 


  Paljon onnea 
maailman rakkaimmalle Aunolle 
3-vuotta
11.4.2017! Aunon syntymäpäivät on nyt juhlittu ja niiden valmistelu oli melkoista hässäkkää. Monenlaista kommellusta voi todellakin mahtua yksien syntymäpäivien valmisteluun, vaikka ei uskoisi. Juhlimme siis syntymäpäiviä jo sunnuntaina, mutta Aunon varsinainen syntymäpäivä on tänään ja meiltä hän sai syntymäpäivälahjan vasta nyt. Lahja oli Aunon suosikki ohjelmasta Postimies Patesta se isompi Postimies Paten postiauto. Taisi lahja olla Aunolle todella mieleinen, kun ei millään olisi malttanut lähteä iskän ja Helmin kanssa Isä illan viettoon.

Kolme vuotta sitten tähän aikaan olin juuri saanut vauvan yöllä klo 01.48. Lapsi oli Lastenklinikalla ja kaikki oli niin sekaisin. En osannut iloita ja lasta en ollut edes vielä nähnyt. Kaikki oli mennyt ihan pieleen ja olin ihan sekaisin, ahdistunut ja itkin lähes kokoajan. Joku osa minusta ei oikein edes tajunnut lapsen jo syntyneen, vaan tuntui kuin hän olisi ollut edelleen vatsassani. Minulle hän syntyi tavallaan vasta kahta päivää myöhemmin, kun näin hänet ensimmäisen kerran, silloin minusta tuli äiti. Tästä kaikesta on nyt kulunut kolme vuotta. Auno on kasvanut isoksi pojaksi, isoveljeksi ja niin rakkaaksi. Kolmen vuoden takaiset tapahtumat kuitenkin tulevat mieleeni jokaisena hänen syntymäpäivänään ja saatan tirauttaa pienen kyyneleen. Oli se ihan hirmu rankka kokemus ja on vienyt paljon aikaa toipua siitä niin henkisysti, kuin fyysisestikin. Mutta kuitenkin, olet ihana Auno, ihana että olet täällä kanssamme ja että saamme juhlia sinun kolme vuotta kestänyttä suurta seikkailua. Meidän reipas taistelija, oikea sankari! Joten paljon onnea vielä kerran maailman rakkaimmalle Aunolle.

Syntymäpäivä juhlat ansaitsevat aivan oman postauksen, joten kunnon synttäri postausta siis tulossa lähi päivinä.0 kommenttia: