1. toukokuuta 2017

Huhtikuun parhaat x 6. Hyvän vapun toivotukset ja vappu kuulumiset.

Saippuakuplia olohuoneessa- blogi. Vappu, Serpentiini,


Kulunut huhtikuu on ollut aika monivivahteinen. Paljon on ollut hienoja juttuja, mutta koko perheen flunssa-aalto vähän laski hetkittäin fiiliksiä. Tässä postauksessa keskitytään kuitenkin siihen, että mitkä kuusi asiaa nousevat huhtikuun parhaimmiksi jutuiksi ja tässä ne nyt tulevat:

1. Järvenpään opiston henkilökuvaus - valokuvauskurssi


Kävin nyt huhtikuun loppu puolella neljä päivää kestäneen valokuvauskurssin, joka oli kyllä ihan tosi huippu. Tästä kurssista tulenkin postaamaan teille vielä ihan oman postauksen, koska se oli niin loistava.

2. Aunon syntymäpäiväjuhlat


Ihana Auno täytti muutama viikko sitten 3 vuotta ja tottakai tämä tapahtuma ansaitsee paikkansa Huhtikuun parhaissa jutuissa. Synttärit olivat hauskat ja synttäri sankari iloinen pikku päivänsankari. Synttäri postaus onkin vielä työn alla ja tulette kuulemaan tästäkin vielä lisää tulevissa postauksissa.

3. Pääsiäinen Lappeenrannassa


Oli ihanaa nähdä perhettä, isovanhempia ja ystäviä. Edellisestä Lappeenranta vierailusta olikin kerennyt vierähtää vähän enemmän aikaa, joten pääsiäis reissu Lappeenrataan oli kyllä tosi mukava juttu.

4. Parisuhdeseksi


Tätä ei varmaankaan tarvitse hirveästi avata. Meidän 8kk kestänyt kuiva kausi päättyi vihdoinkin ja noh, kyllä se vain kuuluu ehdottomasti kuukauden parhaimpiin juttuihin. Nin ja tämä oli kaiken lisäksi vielä mielestäni niin yyber hieno juttu, että ihan päätin nyt jakaa tämän uutisen kaikkien teidän rakkaiden blogini lukijoiden kanssa. Koska oi kyllä, mielestäni parisuhteeseen kuuluu seksi ja olen aivan varma siitä, että pitää paikkansa sanonta, että sen näkee naamasta, jos lakkaa saamasta. Voinkin siis kehottaa kaikkia parisuhteessa eläviä, että pistäkäähän sitä lihaa piiloon, se piristää kummasti ja vähentää vitutusta.

5. Helmi kääntyi selältä vatsalleen 


Ihana Helmi yllätti äidin kääntymällä selältä vatsalleen. Illalla jo nukkumaan menon jälkeen Helmi päätti rykäistä rojut housuun ja pakkohan sitä vaippaa oli lähteä vaihtamaan. Vaipanvaihdon jälkeen Helmi sitten kääntyi yläkerran lattialla ensimmäistä kertaa. Muutaman kerran hän ensin kokeili kääntyä onnistumatta, mutta sitten lopulta hän vain kiepsahti ympäri. Olin kyllä niin ylpeä. Sen jälkeen meillä onkin sitten kääntyilty ihan päivittäin.

6. Vappuaaton brunssi


Eilen oli ensimmäinen brunssi Helmin syntymän jälkeen, kun brunssin aikana kukaan ei itkenyt, huutanut, valittanut ja kitissyt. Oli kyllä niin huippua! Koko perhe syömässä yhdessä saman pöydän ääressä. Tarjolla oli munakokkelia, nakkeja, leikkelettä, juustoa, coctail piirakoita, tomaattia, kurkkua, simaa, maitoa, teetä, kahvia, croissantteja, hodareita, aiolia, perunasalaattia, patonkia, ketsuppia ja sinappia. Jälkäriksi oli kolmen suklaan kakkua. Helmi söi sormisuokana banaania, omenaa ja kurkkua. Tänäänkin vietimme aamulla brunssia, joka oli yhtä suuri menestys, kuin eilinen. Meidän perhe brunssit ovat palanneet ja niistä voi taas nauttia.

Joten haluankin tämän Huhtikuun parhaat postauksen siivittämänä toivottaa kaikille teille blogini lukijoille hyvää ja railakasta Vappua! Itse vietin tänään vappua käymällä Kampin Terveystalossa hakemassa itselleni lääkitystä poskiontelontulehduksesta johtuviin karseisiin poski ja ylähammas kipuihin. Toivottavasti olo tästä paranee ja juuri alkanut toukokuu lähtee lopulta paremmin käyntiin, eli kohti terveempää huomista. 

Pakko vielä kertoa, että meillä on kyllä ihana naapuri. Äsken soi ovikello ja naapuri toi poikiensa kanssa meille tänään leivottuja munkkeja. Tämä kyllä pelasti meidän hiukkasen nihkeän vapun ja mun päivän. Simaa en tänä vuonna kerennyt tekemään, joten valmiilla menään, mutta ihanien tänään tehtyjen munkkien kera se kaupan simakin menee. Kiitos vielä tätäkin kautta ihanista ja suussasulavista munkeista ja nihkeän vapun pelastuksesta! 

Tässä vielä meidän vappua kuvina.Saippuakuplia olohuoneessa- blogi. Vappu, Brunssi,

Saippuakuplia olohuoneessa- blogi. Vauva, Sormiruoka, Vappu, Brunssi,

Saippuakuplia olohuoneessa- blogi. Vappu, Brunssi,

Saippuakuplia olohuoneessa- blogi. Vappu, Brunssi, Croissant

Saippuakuplia olohuoneessa- blogi. Vappu, Sairastaminen, Lääkkeet, Burana, A-vita plus, Lotus nessu, Dymistal, Kefexin, Naso ratiopharm,
Eiköhän näillä parane

Saippuakuplia olohuoneessa- blogi. Munkki, Vappu, Kotisima,
Vapun pelastus. Ihanat munkit jotka saatiin naapureilta ja kotisima

Saippuakuplia olohuoneessa- blogi. Vappu, Munkki,
Ihania munkkejaxx

Hanna

2 kommenttia:

  1. Kivoja kuvia vapulta! Paisti tietysti tuo lääkekuva, Toivottavasti tauti alkaa helpottamaan!! Mekin saatiin munkit mummulta.. ei olisi kyl itsellä käynyt edes mielessä laittaa kiehuvaa rasvaa ja tuota täystuhoa samaan tilaan 🤔

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä se tauti kestikin, itsellä lopulta nelisen viikkoa. Joo ei kuulostaisi kyllä yhtään kutsuvalta idealta kiehuva rasva ja pikkuinen täystuho samassa tilassa. :D

      Poista