11. syyskuuta 2017

Blogin 2- vuotis synttärit + arvonta
Eilen 10.9 tuli kuluneeksi tarkalleen 2 vuotta siitä, kun kirjoitin ensimmäisen postauksen Saippuakuplia olohuoneessa blogiini. Blogini täytti siis jo huimat 2 vuotta! Tämän vuoksi haluan muistaa teitä lukijoita ja järjestää pienen arvonnan. Arvontaa ei tehdä yhteistyössä minkään tahon kanssa, vaan halusin näin juhlistaa blogini syntymäpäivää ja ilahduttaa yhtä onnekasta blogini lukijaa. Arvonnasta, arvontaan osallistumisesta ja palkinnosta lisää postauksen lopussa!

Paljon on kerennyt tapahtua kahdessa vuodessa. Blogissa olen kirjoittanut rehellisesti meidän elämästämme iloineen ja suruineen.  Näiden kahden vuode aikana olemme eläneet läpi lapsettomuus hoitojen, yhden raskauden, pienen Helmin syntymän, muutoksen kolmen hengen perheestä neljäksi, pohdittu erityislapsen vanhemmuutta, muutettu, sisustettu, iloittu ja surtu. Paljon on mahtunut kahteen vuoteen.

Tulevaisuudessa toivon blogin pysyvän yhtä rehellisenä ja aitona, meidän elämän näköisenä. Edelleen puhaltelemme Saippuakuplia olohuoneessa ja elämme hyvin rikasta, sekä rakasta elämää. Lähi tulevaisuudessa luvassa on ainakin useita sisustukseen liittyviä postauksia, koska kotonamme on tällä saralla tapahtuut kesän ja tämän alku syksyn aikana aika paljon. Lähiaikoina kerron myös meidän perheemme uusista kuvioista, koska tämä syksy tuo mukanaan paljon kaikkea uutta.

Kiitos sinulle, joka olet ollut matkassa mukana. Jos olet tuoreempi blogini lukija, tai vasta nyt löytänyt mukaan meidän meininkiin, niin sydämellisesti tervetuloa seuraamaan meidän arkea ja juhlaa!

Nyt siis ohjeet arvontaan. 

Arvontaan voit osallistua lauantataihin 16.9 saakka. Saat yhden arvan jättämällä kommentin tähän postaukseen. Kerro mistä / millaisista asioista tai teemoista haluaisit minun kirjoittavan tulevaisuudessa täällä blogissa. Blogin Facebooktilin ja Instagramin seuraamisesta saat molemmista yhden lisäarvan. Joten kommentoimalla ja seuraamalla molempia tilejä voit osallistua arvontaan yhteensä kolmella arvalla. Palkinto arvotaan sunnuntaina 17.9 ja voittaja ilmoitetaan blogissa ja häneen otetaan yhteyttä sähköpostitse. Muistathan siis jättää kommenttiisi toimivan sähköpostiosoitteen ja kertoa monellako arvalla olet mukana!

Palkintona arvonnassa on tämä hieno mustavalkoinen juliste mustissa kehyksissä. Juliste on ostettu Järvenpään Kiva putiikista ja valikoitui palkinnoksi, koska sisustaminen on lähellä sydäntäni ja varmasti lähellä monen teidän lukijankin sydäntä.
Onnea arvontaan!

xx

Hanna

17 kommenttia:

 1. Mukana ihanassa arvonnassa :) Kahdella arvalla.
  nannaliini10@gmail.com

  VastaaPoista
 2. Yhdellä arvalla mukana. Aiheita en voi ehdotella kun ensimmäistä kertaa törmäsin tähänkin blogiin :))

  Naurajatar@suomi24.fi

  VastaaPoista
 3. Paljon Onnea 2-vuotiaalle! Kahdella arvalla mukana. Haluan lukea sisustusjuttujasi.
  klaara49@luukku.com

  VastaaPoista
 4. Onnea 2-v:lle! Sopivassa suhteessa sisustamista ja perheaIoita :) 1arpa
  ansku_66@hotmail.com

  VastaaPoista
 5. Onnea! En ole ennen tätä blogia nähnyt, mutta paremmalla ajalla täytyy katsoa enemmän. Erityisesti erityislapsen vanhemmuus kiinnostaa.

  Yhdellä arvalla mukana,
  kukkahattuaiti@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Mukaan yhdellä arvalla. Sisustusjutut ja perheeseen liittyvät jutut kiinnostavat.
  s.kansakoski(at)luukku.com

  VastaaPoista
 7. Paljon onnea 2-vuotiaalle! Mukana kahdella arvalla. Sisustaminen kiinostaa erityisesti, mutta myös lapsiperhe-elämän koukerot:)
  tanja.dahlstrom@kolumbus.fi

  VastaaPoista
 8. Onnea kaksivuotiaalle! :) Mukana kahdella. Sisustaminen ja arki kiinnostavat eniten :)
  ellijapii@gmail.com

  VastaaPoista
 9. Mukaan kivan julisteen arvontaan.sisustusjutut kiinnostavat eniten. Salli.moilanen35@gmail.com

  VastaaPoista
 10. Mukana kahdella arvalla :) Sisustusjutut kiinnostavat
  matsalikka@gmail.com

  VastaaPoista
 11. Mukana ihanassa arvonnassa. Yksi arpa :)
  sirkkulitm@gmail.com

  VastaaPoista
 12. Sisustuspostaukset ja erityisesti kaikki DIY-aiheet ovat mielenkiintoista luettavaa!
  Seurailen bloggerin, fb:n ja instan kautta eli kolmella mukaan.
  hamalainentm@gmail.com

  VastaaPoista
 13. Onnea, ja kolmella arpasella mukana. Kaikki onnellisuus- ja parisuhdejutut kiinnostaa ja se onkin sitten laaja repertuaari, mitä onnellisuuteen voi liittää... Aina sisustusjutuista lähtien.
  postin.tuomaa@gmail.com

  VastaaPoista
 14. Onnea <3 Kahdella arvalla mukana :)

  VastaaPoista
 15. Paljon onnea! Mukana yhdellä arvalla kun vasta tähän törmäsin :D!

  VastaaPoista
 16. Mukana arvonnassa:) saat musta uuden lukian:)
  (Merijaakonaho@gmail.com)

  VastaaPoista
 17. Kiitos kaikille arvontaan osallistuneille. Voittaja on nyt arvottu. Voittajan voit käydä katsastamassa tästä postauksesta: https://saippuakupliaolohuoneessa.blogspot.fi/2017/09/blogin-arvonnan-voittaja-on-ratkennut.html

  Syksyisin terveisin Hanna

  VastaaPoista