15. syyskuuta 2017

Ensi kertaa Habitare messuille - mitkä jutut kiinnostavat etukäteen?
Olen huomenna menossa ensimmäistä kertaa elämämässäni Habitare messuille. Olenkin tästä ihan tosi innoissani. Seurakseni messuille lähtee Big Mamas Home- blogin Jenni. Mikäpä sen mukavampaa, kuin lähteä messuille ihmisen kanssa joka on sisustamisesta yhtä kiinnostunut, eli omaa suuren kiinnostuksen ja rakkauden sisustamiseen. Tässä postauksessa kerron, että mitkä jutut Habitare messuilla ainakin minua kiinnostavat jo ennalta ja jotka on pakko käydä katsomassa.

1. Mujin Pop Up - Kauppa


Mujin tuotteita ei saa vielä tällä hetkellä ollenkaan Suomesta, joten tämä on pakko käydä katsomassa. Muji on Japanilainen Lifestyle brändi, jonka tuotteet ovat kauniita, ulkonäöltään yksinkertaisia ja värimaailmaltaan levollisia. Joten Mujin tuotteet voisivat sopia juuri meidän kotiin. 

2. Annon Collection:in paluu


Annon tuotteita saa jälleen, nimittäin Suomalainen perheyritys SGN Group osti Anno Collectionin Anttilan konkurssipesältä. Tämä oli loistava uutinen meille kaikille sisustajille ja varsinkin Annon ystäville. Habitare messuilla Anno lanseerasi uuden mallistonsa. Loistavaa ettei Annon tarina kaatunut Anttila Oy:n konkurssiin, vaan Annon kaivattuja tuotteita saa taas ostettua koristamaan kotia.


3. Ikean Elohuoneet


Ikea on tänä vuonna ensimmäistä kertaa Habitare messuilla, aivan niinkuin minäkin. Itse pidän Ikean sisustus tuotteista ja huonekaluista. Mielestäni ne eivät ole sen huonompia, kuin muidenkaan sisustus ja huonekalu liikkeiden tuotteet. Meillä kotona on paljon huonekaluja ja sisustus tavaroita Ikeasta, joten täytyyhän tämä nyt nähdä. 

Ikea on kuulemma ottanut värit runsain mitoin mukaan tuotteisiinsa, joten katsotaan mitä sieltä löytyy ja miten ne istuvat omaan sisustus makuun. Meillä on nykyisin aika mustavalkoista, mutta aina pitää jotakin väriä kuitenkin olla näkyvillä. Katsotaan, että onko tämän hetkinen värien loisto minulle jo ihan liikaa, vai innostunko väreistä ihan toden teolla.

 4. Desing Helps - shop


Desing Help - shopissa myynnissä olevat tuotteet ovat eettisesti kestäviä. Sinne on koottu yhteen erilaisten hyvää tekevien yritysten tuotteita. Tämä kiinnostaa minua todella paljon, koska mukavampaa on hankkia sellainen tuote kotiinsa, joka on tehty riistämättä tuotteen valmistajia. On ihana tietää, että tuotteen ostamalla et riistä kenenkään toimeentulosta, vaan joku on oikeasti saanut työstään kunno palkan. 

Myynnissä Desing Helps - shopissa on myös Pääkaupunkiseudun kierrätyskeskuksen Plan B- uusiotuotteita. Itseäni viehättää vanhat tuunatut ja uuden elämän saaneet huonekalut ja tavarat, joten tämä on nähtävä. Itsekin tuunailen paljon vanhaa, joten odotan kyllä tätä kovasti.

5. Valkoisen sisustuksen loppu ja värien paluu


Niinkuin jo aiemmin mainitsin kodissamme olevan aika mustavalkoista nykyisin ja värejä näkyy hyvin hillitysti. Olen paljon pohtinut värejä ja niiden sopimista kotiimme. Olen pohtinut, että mikä määrä väriä on sopivasti ja mikä jo liikaa omaan silmään. Sen olen huomannut, että ihan valkoisessa, tai täysin mustavalkoisessa kodissa asuminen ei tunnu hyvältä. Jonkin verran värejä täytyy kodissamme siis olla, mutta mikä on jo liikaa? Tätä pääsen ilmeisesti tänä vuonna tutkimaan Habitare messuille, koska lukemieni juttujen ja blogien perusteella värit ovat palanneet koteihin ja sisustukseen.


6. Juuripuu


Juuripuun penkit ja keinu vetosivat minuun pelkistetyllä ilmeellään, kun niitä kuvissa näin, että ihan pakko päästä näkemään ne myös livenä. Varsinkin Juripuun kauniin keinun voisin kotiuttaa meille vaikka saman tien.


7. Gyllstadin tuotteet


Gytlstadin tuotteet ja varsinkin niiden kuosit kiinnostavat. Näissä tuotteissa kiinnostaa varsinkin mustavalkoiset sisustus tarvikkeet. Mutta tosiaan, kankaiden kuosit ovat herkullisia!

8. Casa Stockmann


Casa Stocmanin tuotteet kiinnostavat minua aina, varsinkin kun  useassa blogissa ja mediassa on  hehkutettu Casa Stockmannia yhdeksi odotetuimmaksi Habitaren näytteilleasettajaksi. 

9. Siluettiverstas


Tällä hetkellä meillä on lastenhuoneen sisustaminen käynnissä, joten innolla odotan mitä Siluettiverstaalta voisi meidän tarpeisiimme löytyä. Muista blogeista kuvia katseltuani jo useampi tuote voisi päätyä meidän kotiimme.

10. Messu ostokset


Olen kiinnostunnut tottakai hankkimaan kotiini myös jotain pientä, uutta ja ihanaa Habitare messuilta. Katsotaan, että mitä jännää sieltä vielä kotiimme rantautuukaan. Sen käsityksen olen saanut, että kaikkea ihanaa on messuilla kävijöille tarjolla kotiin vietäväksi.  

Habitaressa on varmasti myös niin paljon kaikkea nähtävää, että näin etukäteen on varmasti vaikea edes mainita kaikkea hienoa, mitä haluaisi ehdottomasti nähdä. Innolla ja avoimena odotan huomista Habitare päivää. On ehkä hieman noloa myöntää, että nämä ovat minun ensimmäiset Habitare messuni, vaikka olen niin kiinnostunut sisustamisesta. Olisi voinut siis luulla, että olen ollut messuilla useampanakin vuonna. Mutta parempi myöhään, kuin ei milloinkaan. 

Muistakaahan kaikki myös blogissani käynnissä oleva sisustus taulu arvonta, johon voi osallistua vielä lauantaina. Arvonnan ja arvontaan osallistumis ohjeet löydät täältä:


Iloista alkavaa viikonloppua kaikille! 


xx

Hanna 

0 kommenttia: