26. syyskuuta 2017

Perheemme erilainen syksy 2017 - syksyn tuomat muutokset ja uudet jutut


Saippuakuplia olohuoneessa- blogi, kuva Hanna Poikkilehto, luonto, talven törröttäjä, syksy, arki,


Tämä syksy on tuonut mukanaan muutoksia arkeemme. Suurin muutos oli kun Auno aloitti päiväkodin. Päiväkodissa Auno on käynyt kohta muutaman kuukauden verran ja hän on sopeutunut tähän muutokseen hyvin. Aunosta kasvoi kesän aikana touhukas ja reipas poika, joten päiväkodin aloittaminen tässä vaiheessa teki hänelle ihan hyvää. Aunolle uusia juttuja tämä syksy tarjoaa myös uuden harrastuksen kirppu jumpan ja puheterapian muodossa. Toivomme että nämä uudet tuki toimet (päiväkoti, jumppa ja puheterapia) auttaisivat ja tukisivat Aunon kehitystä. Kesän aikana Auno oppi uusia sanoja ja viittomia, sekä kiipeilemään ja juoksemaan. Katsotaan mitä syksy tuo tullessaan ja mitä kaikkea uutta Auno mahtaakaan syksyn aikana oppia.

Helmin syksyn uusi juttu on muskari. Aiemmin kävimme muskarissa Aunon kanssa, mutta nyt muskariin pääsee vuorostaan Helmi. Helmi pääsee äidin kanssa päivisin käymään myös seurakunnan, kunnan ja MML:n järjestämissä musa kerhoissa ja muussa kerho toiminnassa. Helmillä ja äidillä riittää siis päivisin puuhaa, vaikka Auno onkin päivät päiväkodissa.

Syksyn alku on tuonut muutoksia myös minun elämääni. Otin itselleni Forever kunto klubin jäsenyyden. Kyllästyin huonoon kuntooni ja siihen, että kroppa ei tunnu omalta. Olen nyt yrittänyt käydä liikkumassa salilla ja erilaisilla jumppa tunneilla 2-4 kertaa viikossa. Tämä tietenkin on pois kaikesta muusta ajasta (perhe- aika, parisuhe- aika, blogi- aika, koti- aika, jne), mutta päätin kuitenkin yrittää panostaa tällä kertaa myös vähän itseeni, eli kuntoon kesäksi 2018. Kaksi raskautta, kaksi vuodelepoa, liian vähäinen uni, imetys ja useamman vuoden vähäisempi liikunta nimittäin näkyy ja tuntuu kropassa. Niin ja kyllä se liikunta muuten vaikuttaa omaan fiilikseenkin, kun saa hetken omaa aikaa ja hengähtää. 

Olen myös vähentänyt valkoisen sokerin ja valkoisen vehnän käytön taas suhteellisen minimiin. Katsotaan nyt, että mitä nämä muutokset saavat kehossani aikaiseksi. Tämä elämäntapa remontti liittyy edelliseen postaukseeni imetyksen aikana lihomisesta, johon löydät linkin postauksen lopusta. Vaikka en mitenkään kovinkaan epäterveellisesti ole nyt imetysaikana elänytkään, niin nyt vain panostan tähän vähän enemmän. Varsinaisella dietillähän en kuitenkaan ole, koska imetän. Katsotaan miten tämä homma etenee.

M taas jatkaa muutaman vuoden tauolla olleita opintojaan, jotka on olleet tauolla Aunon vauva ajoista lähtien. Pääsemmekin juhlimaan M:n valmistumista Tradenomiksi toivottavasti ensi keväänä.

Kesän ja syksyn aikana kotimme on myös kokenut useampia muutoksia, joista kerron teille lisää tulevaisuudessa.

Saippuakuplia olohuoneessa- blogi, kuva Hanna Poikkilehto, omenapuu, syksy, 2017, koti, piha, onnellisuus, arki,

Tämä syksy tarjoaa koko perheellemme paljon uutta ja erilaista. Syksyn alku ja elämä tällä hetkellä tuntuu pääosin hyvältä ja positiiviselta. Tästä on hyvä jatkaa.


xx

Hanna


Nämä postaukset saattavat kiinnostaa juuri sinua:

Perhe / äitiys / lapset:

Imetys ei laihduta kaikkia, vaan joitan se voi jopa lihottaa! 
Ihana kamala imetys 
Ihana ja erityinen Auno  (postaus erityislapsesta ja erityislapsen vanhemmuudesta)

Sisustus / koti:
 
Vaneri sänky - matalampi sänky lapsiperheeseen. 
Meidän kotona vol. 2 - Olohuone 

0 kommenttia: