13. tammikuuta 2018

Ihana MioSa designin kaulakoru sopii arkeen ja juhlaan.

Saippuakuplia olohuoneessa- blogi, kuva Hanna Poikkilehto, MioSa design, Coralie kaulakoru, koru


Olen osallistunut Instagramissa erilaisiin arvontoihin ja muutaman kerran voittokin on osunut kohdalle. Osallistun kuitenkin vain sellaisiin arvontoihon, jossa arvotaan jokin sellainen tuote, jonka oikeasti haluaisin itselleni. Ennen joulua voitin eräästä arvonnasta aivan ihanan MioSa. designin Coralie kaulakorun. Korussa on kauniit kulmikkaat mustat puuhelmet ja kaksi hopean väristä metallihelmeä mokkanahkanauhassa.

Oli ihanaa voittaa kaunis koru, jota voi käyttää huoletta myös taaperon äitinä. Viime vuosina monet korut ovat valitettavasti pysyneet korurasiassa piilossa, koska ne eivät vain sovi yhteen lapsiperheen arjen kanssa. Lasten sormet  voivat esimerkiksi vetää ohuemmat ketjut poikki tai koruista saattaisi pahimmassa tapauksessa irrota vaarallisia osia. Joissakin koruissa on myös sen kokoisia osia, että irrotessaan lapsi saattaisi laittaa ne suuhunsa ja tukehtua. Tällä hetkellä käytän mieluiten sellaisia koruja, joita taapero ei saa rikottua ja joita voi huoletta arjessa käyttää.

Coralie kaulakoru sopii mielestäni hyvin arkeen ja juhlaan, sen nauha on kestävä, eikä sitä saa vetämällä poikki. Nahkanauha ei myöskään uppoa ihoon niin pahasti, kuin ohut metallinen kaulanauha, jos lapsi sattuu siitä nappaamaan kiinni ja vetämään kovaa. Kun lapsi vetää kaulanauhasta ja se uppoaa ihoon niin se oikeasti sattuu, nimittäin pienelläkin lapsella on yllättävän paljon voimaa.

Tällaiset pienet jutut (kuten kauniit korut) tekevät todella hyvän mielen itsensä välillä hyvin kulahtaneeksi tuntevalle kotiäidille.

Millaisia koruja sinä tykkäät arkena käyttää?

xx

Hanna

2 kommenttia:

  1. Onpa kaunis koru! Olen tässä pitkään pähkäillyt sopivaa "isosisko"-lahjaa annettavaksi esikoiselle vauvan synnyttyä ja tämähän on aivan loistava vaihtoehto siihen, kun löytyy sekä itselle kaunis koru äitiysaikaan ja prinsessavaihettaan elävälle tyttärelle samistelukoru äidin kanssa. :) Kiitti siis vinkistä. Itsellä arkikäytössä ei juuri koruja ole kuin korvikset ja nyt raskauden aikaan ovat sormuksetkin roikkuneet naulassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Varmasti tämä sopisi niin äidille, kuin tyttärelle. Olen itsekin miettinyt, että sitten kun Helmi kasvaa isommaksi niin joku samistelu koru olisi kiva. Enpä edes ajatellut että tämä koruhan sopisi siihenkin tarkoitukseen, kiitos vinkistä!

      Poista