23. tammikuuta 2018

Saippuakuplia olohuoneessa -blogi mukaan Keski-Uudenmaan blogeihin, eli Kubloon!


Saippuakuplia olohuoneessa -blogi, Kublo, Keski-Uudenmaan bloggaajat, blogi, Bloggaaja,

Olette saattaneet huomata että blogini sivu palkkiin on ilmestynyt Keski - Uudenmaan bloggaajien eli KUBLO:n linkki. Saankin nyt kertoa teille iloisia uutisia, nimittäin blogini pääsi mukaan aivan mahtavien Kublo bloggaajien joukkoon. Tämä on suuri askel Saippuakuplia olohuoneessa -blogille ja olenkin tästä hyvin innoissani! On ilo päästä mukaan näin hienoon porukkaan. Odotan innolla muihin kublon jäseniin tutustumista ja sitä mitä tulevaisuus tuo tullessaan Kublo blogeissa.

Kublo eli Keski - Uudenmaan blogit on keskiuusmaalaisten sisällöntuottajien (eli bloggaajien, tubettajien, snäppääjien ja instagrammaajien) oma yhteisö. Kublo on perustettu tammikuussa 2017 ja se on koonnut yhteen bloggaajia kahdeksan kunnan alueelta. Mukana on bloggaajia Järvenpäästä, Keravalta, Tuusulasta, Nurmijärveltä, Hyvinkäältä, Mäntsälästä, Pornaisista ja Sipoosta. Kublon jäsenten tuottama sisältö tavoittaa kuukaudessa jopa 200.000 silmäparia.  

Kublon perustivat Minna Luoma Rouva Sana -blogista  ja Sari Laiho Pullo hunajaa - blogista. Minna ja Sari ovat kaksi rautaista sisällöntuottamisen ja sisältömarkkinoinnin ammattilaista. KUBLO syntyi rakkaudesta sanoihin, kuviin, videoihin ja tarinoiden kertomiseen.

Tällä hetkellä Kublossa on mukana päälle kolmekymmentä jäsentä, jotka tuottavat hyvin monipuolista sisältöä. Olen jo löytänyt itselleni Kublosta uusia seurattavia blogeja joten uskon, että jokaiselle blogini lukijalle löytyy Kublon kautta paljon uutta ja kiinnostavaa sisältöä. Suosittelenkin käymään Kublon nettisivuilla ja ottamaan kublo blogit seurantaan instassa ja facebookissa.

Kublon blogeja, vlogeja,snäppääjiä ja instagrammaajia voit seurata mm:

Kublon omilta nettisivuilta: https://kublo.fi/
Instagramista: @kubloblogit https://www.instagram.com/kubloblogit/
Facebookista: Keski-Uudenmaan Blogit https://www.facebook.com/keskiuudenmaanblogit/

Saippuakuplia olohuoneessa -blogin vuosi 2018 ei olisi enää tämän paremmin voinut alkaa, joten ihan huippua! Iloista ja valoisaa tammikuuta kaikille!

xx

Hanna

0 kommenttia: