11. kesäkuuta 2018

Puistoblues 2018 - Saippuakuplia olohuoneessa on menossa mukana

Puistoblues 2018, Kublo, Saippuakuplia olohuoneessa -blogi, Hanna Poikkilehto, Perhe, Lifestyle, Musiikki,

Saippuakuplia olohuoneessa -blogi, kuva Hanna Poikkilehto, Puistoblues, Puistoblues 2017, Kublo, Kakarablues, Perhe, Jarvenpaa, Järvenpää, Puistoblues 2018, Blueskatu,

Yhteistyössä Puistoblues ja KUBLO

Olen aina rakastanut musiikkia, eri soitinten soittamista, laulamista, musiikin tekemistä ja esiintymistä. Olinkin hyvin ilahtunut saadessani tänä vuonna aivan mahtavan hienon mahdollisuuden ja kunnian, nimittäin Saippuakuplia olohuoneessa blogi on tänä vuonna mukana Puistobluesissa. Sain siis kunnian olla tänä vuonna yksi Puistobluesin bloggaajista yhteistyössä KUBLON kanssa. Tämä on aivan mahtavaa!

Oma kiinnostukseni blues musiikkiin syntyi varmasti isäni vaikutuksesta, koska isäni on kova Blues mies. Isäni soitti blues musiikkia niin automatkoilla kasetilta, kuin kotona kitaralla. Kyllästymiseen saakka kuuntelimme lapsena Jimi Hendrixiä, Eric Claptonia, John Mayallia ja vaikka mitä ärsyttävää musiikkia. Tuolloin minusta tuntui että mieluiten olisin kuunnellut melkein mitä tahansa muuta musiikkia, kuin sitä rämpytystä.

Vuonna 2011 lähdin ensi kertaa isäni kanssa kuuntelemaan Puistobluesin pääkonserttia, jossa esiintyi mm. John Mayall ja Jo Stance. Silloin se iski tajuntaani. Konsertin aikana vain tajusin, että tämähän on aivan loistavaa musiikkia. Tuolloin ymmärsin kuinka hienoa musiikkia Blues, Jazz, Soul, jne. ovat ja aloin rakastaa niitä. Tästä saan siis kiittää isääni, joka kylvi bluesin siemenen itämään jo pienen lapsen mieleen kotona ja automatkoilla. Toivon voivani siirtää tämän saman bluesin siemenen ja rakkauden musiikkiin myös omille lapsilleni.

Koska musiikki on ollut minun ja lastemme elämässä aina tärkeässä osassa, niin mikä sen parempaa kuin lähteä koko perheen kanssa katsastamaan Blues katu ja mitä se tarjoaa tänä vuonna niin lapsille, kuin aikuisille.

Minut voi bongata hengailemasta ainakin Blues kadulta ja kakara bluesista, sekä pääkonsertista.  Jos bongaat minut blueskadun ihmis vilinästä, niin tule ihmeessä moikkaamaan

Lähde siis seuraamaan meidän perheen blues meininkiä täällä blogissa ja myös instassa klikkaamalla itsesi tänne: @saippuakupliaolohuoneessa

Pääset Puistobluesin omille sivuille tämän linkin takaa:  Puistoblues

KUBLON eli Keski-Uudenmaan Blogien sivut taas löytyvät täältä:  KUBLO

Nyt vain enää toivotaan loistavia ilmoja ja piknik kelejä, koska mitäpä Puistobluesin pääkonsertti olisikaan ilman kunnon piknik meininkiä.

Blues meininkiä odotellessa!


xx

Hanna

0 kommenttia: