10. syyskuuta 2018

Blogin 3-vuotis syntymäpäivät!

Saippuakuplia olohuoneessa blogi, Canva, Hanna Poikkilehto, Blogi, Syntymäpäivä, Blogi 3 vuotta,


Hip Hei Hurraa! Onnea 3- vuotiaalle! Saippuakuplia olohuoneessa blogilla on tänään syntymäpäivät. Kokonaista kolme vuotta olen saanut kirjoittaa teille meidän elämästä. Kolmessa vuodessa on kerennyt tapahtua paljon. Viimeisen vuoden aikana blogini on kokenut koko olemassaolo aikansa suurimman myllerryksen.

Mitä vuoden aikana on tapahtunut? Siitä tässä pientä koontia:

1. Blogini ulkoasu muuttui tammikuussa täysin. Aiempi ulkoasu ei kuvastanut sitä millainen olen ja se ei kuvannut tyyliäni. Mieheni M koodasi blogilleni (toiveideni mukaisen) uuden, raikkaan ja hienon ulkoasun. Muutoksen lanseeraus postaus löytyy täältä: Blogin uusi ulkoasu ja uudet tuulet ovat täällä

2. Blogini sai tammikuussa uuden osoitteen. Tässä linkki postaukseen: Blogin uusi osoite

3. Blogini pääsi myöskin tammikuussa mukaan Keski-Uudenmaan blogeihin. Tämä oli jotain aivan mielettömän hienoa! On ollut hienoa kuulua mukaan KUBLO:n porukkaan. Postausta aiheesta löytyy tämän linkin takaa: Saippuakuplia olohuoneessa -blogi mukaan Keski-Uudenmaan blogeihin, eli Kubloon!

4. Olen saanut tehdä muutaman mahtavan yhteistyön. Kesällä sain kunnian toimia Puistobluesin Blogaajana yhteistyössä KUBLON ja Puistobluesin kanssa. Eräs yhteistyö on vielä kesken, mutta siitä tulevaisuudessa lisää. Puistoblues postaukset löytyvät täältä:
Puistoblues 2018 - Saippuakuplia olohuoneessa on menossa mukana
Mitä Puistoblues tarjoaa lapsiperheille? - Koko perheen Kakarablues
Puistoblueskadun tärpit ja kiinnostavimmat myyjät + Blues kuulumiset.

5. Olen saanut kehittyä bloggaajana. Uusi ulkoasu ja muut muutokset toivat mukanaan myös uuden tyylin kuviini, joita julkaisen blogissa. Halusin blogiini laittamieni kuvien kuvastavan enemmän tyyliäni. Edelleen perheemme elämää näkyy kuvissa, mutta kuvat ovat laadukkaampia ja kauniimpia. Kuvat eivät ole enää tärähtäneitä ja alivalottuneita räpsyjä, vaan yritän ylläpitää niissä parempaa tasoa.

6. Tyylini kirjoittaa on kehittynyt aiemmista postauksistani. Ei se edelleenkään ole täydellistä, mutta huomattavasti parempaa, kuin blogini alkutaipaleella. Edelleenkin yhdyssanat ovat minulle vaikeita ja virheitä niiden kanssa tulee. Tässä on siis kehityksen paikka.

7. Olen saanut kirjoittaa teille taas yhden vuoden meidän elämästä ja kuulumisista. Se on ollut hienoa. Kiitos että olet ollut mukana!

Saippuakuplia olohuoneessa blogi, kuva Mikko Poikkilehto, Hanna Poikkilehto, blogi 3-vuotta, Lifestyle, Perhe, Sisustus, Diy, Meikki, Hiukset, Studioplay Helsinki,

Meikki ja hiukset: Mari Bach, Studioplay Helsinki.


Blogin kaksivuotissynttäreistä ja siitä mitä oli tapahtunut niitä ennen voit käydä lukemassa täältä: Blogin 2- vuotis synttärit + arvonta


Koska blogini on nyt kolmevuotias, niin tämän viikon loppupuolella kannattaa olla kuulolla, nimittäin: TULOSSA ON ARVONTA! Pitäähän sitä blogin synttäreitä juhlistaa pienellä arvonnalla ja palkita teitä lukijoita mukana olosta.

Tästä on hyvä jatkaa neljännelle vuodelle. Olkaahan kuulolla, nimittäin tulossa on paljon kaikenlaista!

Mistä asioista haluaisit blogissani jatkossa lukea? Onko muutoksen suunta blogissani ollut mielestäsi hyvä? Eli nyt saa antaa palautetta!


xx

Hanna

0 kommenttia: